Саджанці Яблуні Пінова

100.00
грн.
Німецький сорт яблук, рекомендований до промислового вирощування. Він має один недолік — при неакуратному збиранні на плодах залишаються вм'ятини, що погіршує товарний вигляд. Переваг цей сорт має куди більше — він перевищує практично всі сучасні сорти за врожайністю та імунітетом до більшості захворювань, які завдають збитків яблучним садам.
Зйомна зрілість плодів настає у вересні, проте вони не осипаються і збирати врожай можна протягом місяця. У плодосховищі врожай може зберігатися до 8 місяців. Вага яблук — 150-170 г. Форма конусоподібна. Шкірочка тоненька, з легким блиском, жовто-зелена з розмитим рум'янцем. Смак збалансований, за результатами дегустації в різні роки ці яблука отримали оцінку 4,7-4,9 з 5 можливих балів.
Рекомендована схема посадки для промислових садів — 4х2 м. Для запилення варто висадити поруч яблуні сортів Мелроуз, Ельстар, Гала, Голден Делішес, Айдаред, Глостер, Чемпіон. Врожайність стабільна, плодоносить цей сорт щорічно, тому потребує підживлення. Крона схильна до загущення і утворення надмірної в'язі, тож варто проводити розчистку крони й видаляти зайву в'язь, щоб яблука, які залишилися, набули достойних розмірів.
Вам може сподобатись
Click to order