Саджанці Персика Київський Ранній

140.00
грн.
Сорт, який вивели для умов України ще у 1939 році. Вирізняється можливістю зібрати ранній врожай, морозостійкістю, а також здатністю протистояти таким грибковим захворюванням, як клястероспоріоз та борошниста роса, а от кучерявість листя для цього сорту може стати проблемою.
Плодоносить на 3-4 рік після висадки на постійне місце вирощування. Персики починають достигати в середині липня. Вага плодів — 90-100 г, м'якоть зеленкувата, приємного солодкого смаку. З одного дерева можна зібрати 35-50, а то й 60 кг плодів.
Якщо зняти врожай до повного дозрівання, персики мають прекрасні транспортні властивості. А от якщо персики достигають, вони стають дуже ніжними та м'якими і транспортувати їх вже складно.
Сорт є еталоном морозостійкості, він прекрасно почувається й плодоносить навіть на півночі України.
Рекомендована схема висадки 4х4 м. Сорт самоплідний, проте наявність поруч запилювачів позитивно вплине на врожай. Варто обирати для висадки захищену від вітрів і протягів сонячну ділянку. Приділяйте увагу розчищенню крони — вона схильна до загущування, що погіршує смакові якості плодів і їхні розміри.
Вам може сподобатись
Click to order