Саджанці Сливи Стенлі

140.00
грн.
Сорт американської селекції, що належить до сімейства слив-угорок. Сорт протистоїть більшості грибкових захворювань, але вражається сірою гниллю. Успішно протистоїть зимовим морозам, а от в зонах, де можливі заморозки вже у вересні, висаджувати сливи Стенлі не варто, оскільки не встигне визріти урожай. Втім, для всієї території України цей сорт цілком прийнятний і гарно себе зарекомендував.
Врожай достигає у вересні. Сливи мають вагу близько 50 г, насичений темно-фіолетовий колір шкірки, смак приємний і делікатний. Кісточка відділяється з певними зусиллями. М'якоть щільна, помірно соковита, тому плоди придатні для приготування чорносливу. Прекрасна транспортабельність. У холодильнику чи погребі зібрані сливи можуть лежати до 15 днів.
Сорт сонцелюбний, потребує родючих грунтів і періодичного поливу — без цього дерево починає скидати плоди. Слива частково самоплідна і для підвищення врожайності рекомендується висаджувати поруч такі сорти слив, як Емпрес, Президент, Блюфрі. Схема посадки 4х4 м.
Вам може сподобатись
Click to order